Magyar

English

Deutsch

 
 
A már háromnegyed évszázados gazdálkodási múlttal rendelkezõ

METALLOGLOBUS Fémipari és Kereskedelmi ZRt.,

valamint az érdekeltségi körébe tartozó

METALLOGLOBUS  cégcsoporti  társaságok

 a  hazai  színesfém- és  építõanyag kereskedelem egyik meghatározó - magántulajdonban lévõ, versenyképes, kedvezõ piaci pozíciókkal  és  pénzügyi  stabilitással  rendelkezõ  -  reprezentánsai.  A  cégcsoport gazdálkodási  tevékenységében  mindvégig  az  egyedülállóan  széles  választékú színesfémkohászati alapanyagok és félgyártmányok értékesítése játszotta a fõ szerepet.
A társaságok  a  színesfém  pozíciók  megtartása  mellett  mára  acéltermékekkel, építõtermékekkel, építõanyagokkal, épületgépészeti cikkekkel, mûanyagokkal bõvítették termékkínálatukat. Ezen túlmenõen igen jó minõségû, saját gyártású forraszanyagokkal, ötvözetekkel, épületbádogos termékekkel állnak a vevõk rendelkezésére. A cégcsoport fontos szerepet vállal a színesfémhulladékok hasznosításában, a kohászat másodnyersanyagokkal való ellátásában és a környezetvédelmi érdekek érvényesítésében. A társaságok kölcsönös elõnyök és egyedi megállapodás alapján vállalnak beszállítói finanszírozásokat, termeléshez alap- és egyéb anyagokkal, félkész termékekkel való ellátást, valamint építõipari projektekhez komplett beszállításokat. 
A METALLOGLOBUS  cégcsoport tagjai a kereskedõi tradíciók, a szakmai hozzáértés, a folyamatosan széles- és minõségi árukínálat, a vonzó ár- és engedményrendszer és fizetési kondíciók alapján megbízható partnereik vevõiknek, felhasználóiknak, viszonteladóiknak és beszállítóiknak, valamint tervezõknek és kivitelezõknek egyaránt.
 
 
Lakos Ernõ
ZRt. vezérigazgató
a METALLOGLOBUS cégcsoport tagjai nevében